logo

Gastronomisk Innovation

Demopiger

En god måde at komme frem med sine fødevarer er ved at tilbyde smagsprøver. Vi mener det er alfa og omega, at produktet præsenteres professionelt, som vi kan hjælpe jer med. Vores demopiger er alle uddannede inden for en madrelateret uddannelse, kender til hygiejnereglerne og præsentable.

Eventplanlægning

Vi har hjulpet mange virksomheder med at udvikle events og koncepter med gastronomi som omdrejningspunkt. Vi kan stå for hele eller dele af konceptudviklingen og trækker på et stort netværk af dygtige specialister i det omfang, der er behov for det – ingen opgave er for lille eller stor.

Mad

Kokke

Vores netværk af kokke er stort. Kokkene har hver især speciale i forskellige køkkener, og vi har derfor en kok der passer til hvilket som helst arrangement.

Far og søn

Hvem er vi?

Gastronomisk innovation blev grundlagt i 2013 af Dorte Leck Fischer. Hun havde stor erfaring inden for gastronomisk udvikling, samt projektledelse for større madevents - heraf både inden- og udenlandsk. I dag driver medstifter Morten Henningsen og fælles søn Rasmus Leck Fischer. Gennem en masse kontakter har vi fået et stort netværk, som gør, at vi kan arrangere events inden for alle slags temaer. Vi har et stort kendskab til branchen, og vores store netværk udgør flere kokke, med specialer inden for forskellige ting, så vi kan finde lige præcis den kok, der passer til jeres event, kommunikatører, fotografer samt værtinder.